McAfee Secure sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams
 
Item Added to Cart
 
 
 
Share Print

You have not viewed any products recently.

 

Instructor Profiles

 
 
RKCI
4

Christel Ganzevles

1,105 views

Phone: 31628359203
Twello,
Netherlands 7391DH
10 out of 10 (6 reviews)
 
 
| Next >
 Page 1 of 1 
View All
< Previous |
 
 
 
10/10 Fijne efficiente kettlebelt training
 
By Ingeborg Stoeltje / DEVENTER, Nederland

Ik train nu 2 maanden 1x per week bij Christel. Mijn doel is om op een veilige manier een strakker lichaam te krijgen voor mijn bruiloft in november. Al ruim 2 jaar heb ik pijnklachten aan mijn rechter schouder/deel van rug. Met sportscholen geen goede ervaring, verergering van pijn. Hierdoor bang om weer te gaan sporten. Voorzichtig bij Cristel begonnen met verschillende oefeningen om te kijken wat wel en niet kan. Sommige oefeningen waren nog te zwaar, daar heeft Cristel de trainingen op aangepast. Inmiddels is mijn core een stuk sterker geworden en merk je wekelijks vooruitgang. En het goede nieuws; de pijnklachten die ik had zijn nagenoeg verdwenen! Met de kettlebelt train je vrijwel alle spieren. Christel let erg op houding en corrigeert direct waar nodig. Een veilige en effici├źnte manier van sporten!

 
10/10 Kettlebelltraining by Christel is TOP!
 
By Stefan Top / Deventer, Nederland

Erg goede persoonlijke begeleiding, die ervoor zorgt dat je met veel vertrouwen en blessure vrij kunt trainen. Dit komt doordat er extra wordt gelet op het uitvoeren van de oefeningen met de juiste techniek! Voor mij een hele prettige omgeving om aan mezelf te werken.

 
10/10 Trainen bij Christel met persoonlijke aandacht
 
By Yvon Mackaaij / Deventer, Nederland

Elke week kijk ik weer uit naar de Kettlebell training van Christel. De 1 op 1 training bevalt zeer goed, want Christel geeft positieve feedback, is gedreven en enthousiast. Ze werkt nauwgezet en heeft een gedegen opleiding gevolgd. Aanrader!

 
10/10 Kettlebell training bij Christel..een aanrader!!
 
By Melanie E / Dieren, Nederland

Kettlebell training vind ik geweldig omdat je enkel met een kelltebell je hele lijf kunt trainen om sterker en fitter te worden. Onder begeleiding van mijn enthousiaste en deskundige Kettlebell instructor Christel werk ik hard om mijn doel te bereiken. Christel motiveert je om het beste uit jezelf te halen. Met duidelijke trainingschema's, persoonlijke aandacht en begeleiding. Het is super leuk om de techniek en ademhaling van/bij de oefening te leren. Alles wordt duidelijk uitgelegd zodat je goed en veilig aan de oefening kan werken. Je merkt dat het steeds beter gaat en dat is geweldig! Kettlebell training bij Christel is echt een aanrader!!

 
10/10 Very skillful and passionated Instructor
 
By Oliver Velevski / Gerbrunn, Germany

Christel did the HKC at Main-Fitness by Oliver Velevski in W├╝rzburg/Gerbrunn Germany (Octtober 2017). Christel showed us a flawless performance of the Turkish Get Up, Goblet Squat and Hardsyle Kettlebell Swing. I highly recommend Christel as an instructor but also as an motivating and kind person!

 
10/10 Personal attention and patience
 
By Aafke El / Deventer, Netherlands

Ik train nu 3 maanden bij Christel en merk een ontzettende vooruitgang in kracht en uithoudingsvermogen. Christel neemt de tijd en geeft me de persoonlijke aandacht die nodig is. Na elke training doet ze een checkup via whats up hoe het gaat en dat kan ik erg waarderen. Ze heeft veel geduld, legt alles uit zo vaak het nodig is en geeft duidelijke feedback. De juiste techniek is de basis van elke oefening en daar wordt veel focus op gelegd. Zeker een aanrader!

 
| Next >
 Page 1 of 1 
View All
< Previous |
 

Read our Review Guidelines before posting your review.

How do you rate this Instructor?


4000 characters left

 
 
 
 
 
 
Close